Style is the answer to everything.

Velkommen til Dr. Shave -
Din eksklusive Barbershop-opplevelse!

Dr. Shave er din destinasjon for en førsteklasses barbershopopplevelse.

Vi er stolte av å være en tradisjonell, men moderne  barbershop som tilbyr en unik kombinasjon av  barbering og velvære. Våre dedikterte barbere barberere er klare til å forvandle din groomingrutine til en avslappende og forfriskende opplevelse.

Hvorfor velge Dr. Shave?

Vårt mål er å tilby den ultimate barberingsopplevelsen som går utover det vanlige. Når du besøker Dr. Shave, kan du forvente:

  • Profesjonalitet: Våre barberere tar seg tid til å forstå dine ønsker og gir deg resultater som oppfyller dine forventninger.

  • Hygiene: Vi legger stor vekt på hygiene og bruker bare rene og sterile sakser og klippere for å sikre en trygg og komfortabel opplevelse.

  • Avslapning: Vår barbershop er utformet for å være en oase av ro, hvor du kan slappe av, nyte en kopp kaffe eller te, og la oss ta vare på deg.

  • Kundetilfredshet: Vi er stolte av vårt omdømme for høy kundetilfredshet og går alltid den ekstra milen for å sikre at du går herfra fornøyd.

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon om våre tjenester?

Kom gjerne innom oss i barbershopen eller kontakt oss på telefon eller e-posten nedenfor. Du kan også henvende deg til oss via kontaktskjemaet nedenfor. 

Kontakt oss